perjantai 16. marraskuuta 2012

There's only one thing I can to do solve this mess

Eilinen paasto onnistui :) Keskiviikkona taisin viimeks syödä siinä vähän ennnen kymmentä illalla. Eilen ei oikeastaan ollut lainkaan niin huono olo, välillä jopa unohdin etten ollut syönyt koko päivänä.

Yö oli kuitenkin perseestä. Sain unta lähempänä kolmea, ja heräsinkin sitten viiden aikaan jäätävään nälkään. Söin kaks puuropussia (vittu), mutta olo oli mitä jäätävin. Kaheksaan asti sain sitten nuokuttua. Mutta siis joo, lasken ton nyt kuitenkin onnistumiseks, vaikka yö oli mitä oli.  Olo ei kyllä vieläkään ole paras mahdollinen.

Vaa'alle en mennyt, en tietenkään. Mä pelkään ihan hirveästi, että sieltä hyppää joku jäätävä luku, esim 70kg, vaikka itsestähän se on pitkälti kiinni.

Huomenna olis tarkotus juoda, ja sunnuntaina nähdä sukulaisia. Kalorit huitelee varmasti ihan missä sattuu. Voi vittu.

Millaisia kokemuksia teillä on paastosta?

Viettäkäähän kiva viikonloppu:)


2 kommenttia:

 1. Mulla on pelkkiä negatiivisia kokemuksia paastoista. Joko ne epäonnistuu ja johtaa ahmimiseen + mielipahaan tai sitten ne menee ihan överiks, oon viikon syömättä ja pyörtyilen... Ja sitten se nälkä, joka ei lähde kuin muutaman päivän päästä... Mä yritän suosiolla jättää paastoilun kokonaan.

  Ps. huomasin vasta nyt että luet mun blogia :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D

   Mutta mulla on vähän samanlaisia kokemuksia paastosta; joko vedän vitusti ruokaa loppuillasta tai seuraavat pari päivää menee syödessä kun nälkä ei tunnu katoavan millään.

   Harvoin noi mullakaan onnistuu, joten harvemmin viittin edes paastoilla kun johtaa vaan ahmintaan.

   Poista