torstai 1. marraskuuta 2012

Loppuvuoden lupaukset

Tupakoinnin vähentäminen - meinaan jatkuvasti jäädä kiinni. Joten tarkoituksena vähentää tuntuvasti. Ei enää polttamista kotona, eikä muutenkaan, paitsi niinä iltoina kun tulee ryypättyä

Päivittäinen lenkillä käyminen - edes pieni lenkki joka päivä. Kotona ollessa ainakin kaksi lenkkiä päivässä, mielellään kolme. Asuntolassa yksi ainakin.

Purkan mussuttamisen vähentäminen - syön purkkaa ihan liikaa, oikeasti. Tietty parempi saada pari ylimääräistä kaloria purkasta kuin kakusta, mutta myös purkan syöntiä mulla on varaa vähentää...

Veden juonnin lisääminen - asuntolassa mun tulee juotua vettä kohtuullisesti, kotona ei.

Kouluhommiin panostaminen - voisin edes yrittää tehdä pakolliset hommat valmiiksi ennen palautusta edeltävää iltaa. Ja ne annetut monisteetkin + muut lappuset vois yrittää lukea ajoissa..

Joku tolkku syömisiin - niinkuin tiedätte, asuntolassa syömiset menee suurimmaksi osaksi ok, kotona kuitenkin päin vittua.

Joskus pitäis kanssa varmaan leikkiä sosiaalista ja yrittää tutustua noihin muihin opiskelijoihin ja täällä asuviin, en taida kuitenkaan jaksaa..

Kun joululoma alkaa, mä toivon että pääsen kunnolla nauttimaan talvesta. Eli tarkotuksena olis tosiaan lenkkeillä ainakin kaks kertaa päivässä, mieluusti enemmänki. Myös luistemaanki olis kiva päästä, en kuitenka uskalla, tiiän sen jo nyt.

Jouluna koitan syödä jotenkin järkevästi. Pyhät menee varmaan aika rumasti. Jos äiti tekee jouluruuat, niin niissä ei rasvaa säästellä. Mutta koitan pitää jonkin kohtuuden. Ja 27pvä se porsastelu saakin sit loppua. Joulumakeisia yritän viimeiseen asti välttää.

Suunnittelen nyt jo joululomaa, vaikka siihen on ikuisuus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti