keskiviikko 23. tammikuuta 2013

i cannot take it anymore

Tuntuu jotenkin taas ihan mahdottoman pahalle. Olo on kauhean voimaton ja mitäänsanomaton. Tuntuu lihavalta, likaselta ja rumalta. Niin pahalta, että tekis mieli viiltää. 
Miten A muka oikeeti voi tykätä musta? Mun täytyy muuttua, jotta mä kelpaisin sille. Jotta se ei enää kaipaisi exiään. Mulle tulee paha olo kun mä vaan ajattelenkin niitä.
Ihan ensimmäisenä mun täytyy laihtua ja paljon.

Noin mä kirjoitin eilen yöllä mun "päiväkirjaan". Että helvetin hyvältä on taas tuntunut....

Viimeks oon käyny vaa'alla maanantaina 14.1, jolloin paino oli 60,7kg. Ei niin paljon kuin mä oletin, mutta hei vittu mulla olis ollu taas kaikki aika maailmassa saada se matalemmallekin.
Oon taas vältelly vaakaa ton jälkeen. Mä oon oppinut pelkäämään sitä. Harvemminhan se mitään suotuisia lukemia on näyttänyt.

Mä yritän taas kovasti totuttaa ittteeni tähän sairaan kauniiseen maailmaan. Tähän, jossa on ihan ok syödä vain alle 500kcal päivässä ja liikkua hulluna. On ihan ok tietää kaikkia dieeteistä ja laihdutuspillereistä vaikka ei kumpaakaan tarvis.
Täällä mä kuitenkin viihdyn ja tunnen oloni joksikin, vaikka en osaakkaan enää näitä sääntöjä.

Liikkuminen on ollut jotenkin hirveen vaikeeta noitten pakkasten takia. Mun mukavuudenhalunen perse ei halua lähteä pihalle jos pakkasasta on lähemmäs -10 astetta. Ja kun porukat on kotona, en mä jotenkaan osaa liikkua.
Syömiset menee vaihtelevasti, yleensä ahmintapainotteisesti.
 Ja sit mua väsyttää jatkuvasti.

Oon taas iltasin kattellu 90210 kolmatta kautta. Miks mä en vois olla yhtä nätti ja laiha kuin ne päähenkilöt?

Ostin joskus kesällä tommosen paketin Obesimed - pillereitä. Alotin sillon syömään noita mut jotenkin se jäi ja nyt taas ajattelin popsia noi loppuun. Pillerit lupaa tämmöstä: Liikalihavuuden hoitoon ja huomattavaan painonpudotukseen. Ehkäisee ylipainoa ja ylensyöntiä. Tukee tasapainoisia ruokailutottumuksia. 
Noita siis otetaan kaks kapselia kolme kertaa  päivässä tunti ennen ruokailua. Mua vähän ärsyttää kun en ikinä voi olla täysin varma, koska meillä on esim päiväruoka. 
Ok, mä en vielä ole liikalihava, mutta silti. Toivottavasti näistä nyt olis ees vähän apua alkuunpääsemisessä.

Palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti