keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kun koko lähipiiri laihduttaa

My heart's beating faster, I know what I'm after.
I've been standing here my whole life,
Everything I've seen twice, now it's time I realize
It's spinnin' back around now, on this road I'm crawling
Save me cause I'm falling, now I can't seem to breathe right
Cause I keep runnin'
Adam Lambert - Runnin

 Kaveri laihtui hujauksessa 7kg. Toinen on nutrilett kuurilla. Poikaystävä  kysyy, kehtaanko mä lähteä sen kanssa kesällä rannalle vaikka hän onkin läski (ja A on oikeesti tosi laiha).

Tuntuu pahalta että kaikki muut pystyy siihen paitsi minä.

Tän kuukauden aikana minkä mä olen pysynyt poissa blogimaailmasta, mä olen mm käynyt vähän koulussa, tuntenut itseni ihan arvottomaksi, etsinyt kesätöitä, viiltänyt, oksentanut väkisin, hakenut kouluihin, ahminut, yrittänyt laihduttaa, aloittanut ja lopettanut ruokapäiväkirjan ja laihtunut vaivaisen kilon ja parisataa grammaa päälle. Säälittävää? kyllä.

Työt alkaa varmaan vielä tässä kuussa. En kestä. En jaksa. Tunnen itteni ihan paskaks jo muutenkin. Enkä usko, että työt yhtään parantaa mun oloa. 

Ollaan vieläkin siis A:n kanssa yhdessä mitä mä joka ikinen päivä ihmettelen. Se mukamas pitää musta oikeasti. Että sen mielestä mä olen söpö. Ja paskat. Pitää mua siihen asti, että parempi löytyy. Ei pitäis mennä kauempaa. Se ei taida pitää mua ees mitenkään haluttavana, minkä mä täysin ymmärrän.

Ehkä huomenna on taas parempi päivä. Niin mä ainakin haluan uskoa, mutta samaa paskaa tää on joka ikinen päivä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti