maanantai 9. huhtikuuta 2012

Start

Tosiaan, minä olen vuonna -93 syntynyt tyttö pienestä kaupungista. Niin kauan kuin muistan olen halunnut olla laiha. Kolme vuotta sitten, ollessani yhdeksännellä luokalla hoksasin ns laihdutusblogit, joihin jäin heti koukkuun. Oli uskomatonta löytää ihmisiä joilla oli samoja tavoitteita ja jotka ajattelivat samalla tavalla!

Olen ollut on-off laihduttaja niin kauan kuin jaksan muistaa. Viimeiset kolme vuotta kuitenkin eniten.
Alku lähtikin hyvin ja laihduin mukavasti. Valitettavasti aloin kuitenkin ahmimaan ja koko touhu tuhoitui. Tätä oravanpyörää olen nyt sitten juossut viimeiset kolme vuotta, ensin laihdutaan ja sitten lihotaan!

Tavoitteena olisi taas laihtua, tietty. Lukio ja yläaste oli vaikeita aikoja, joten tämmönen tunnesyöppö kärsi siitä valtavasti. Abi-vuoden aikana olen tainnut lihoa semmoiset 10kg että......... Työtä on tehtävä.

Mulla on tavoitteena painaa 49kg. Nyt paino taitaa valitettavasti pyöriä jossain 60kg, ei hyvä, ei ollenkaan.

Blogi ei muuten ole ensimmäiseni, vaan kolmanteni. Ensimmäinen kaatui vitutukseen, toiseen lakkasin kirjoittamasta sen jälkeen kun hyvä ystäväni  kertoi lukevansa "tälläisiä" blogeja. Todennäköisyys, että ystäväni olisi tajunnut minut? Ehkä 0,01%, mutta silti, nick oli sellainen että ystäväni olisi saattanut osata kirjoitusten pohjalta yhdistää. Liiasta varoivaisuudesta tuskimpa ainakaan tässä tapauksessa on haittaa!

En usko että blogini tulee sisältämään terveellisiä ruokaohjeita tai muutenkaan kovinkaan terveellistä laihdutusta, sanompa vaan.

Vähän kökkö alku, mutta kai tää tästä lähtee! Toivotaan ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti